webshop/
website

Maak indruk met een krachtige en gebruiksvriendelijke webshop die jouw producten in de schijnwerpers zet. Als expert in het bouwen van webshops help ik jouw bedrijf online te groeien en meer klanten te bereiken. Van aantrekkelijk design tot naadloze functionaliteit, ik zorg ervoor dat jouw webshop klaar is om te converteren. Laat je onderneming floreren met een professionele webshop op maat, neem vandaag nog contact op en verover de digitale markt.

Banner webshop van Studio Marissa

voordelen

Geen stress

Snel en moeiteloos items toevoegen aan jouw webshop. Maak gebruik van mijn eenvoudige systeem en breid je assortiment gemakkelijk uit. Bespaar tijd en geniet van stressvrij itembeheer.

Tips and Tricks

Meer dan alleen een webshop. Na het bouwen van jouw webshop ontvang je ook waardevolle tips en advies om het succes ervan te maximaliseren. Ik deel graag mijn expertise om de gebruikerservaring te verbeteren, conversies te verhogen en effectieve marketingstrategieën toe te passen. Samen laten we jouw webshop optimaal presteren.

Geen personeel

Geen personeel nodig! Laat mij jouw webshop bouwen zonder gedoe en extra kosten. Concentreer je op jouw bedrijf, terwijl ik de technische kant verzorg. Neem vandaag nog contact op en bespaar tijd, geld en resources.

Goede communicatie

Open communicatie, korte lijntjes. Ik sta altijd klaar om snel en duidelijk met je te communiceren. Jouw tevredenheid en succes zijn mijn prioriteit.

Webshop De Gouden Driehoek gemaakt door Studio Marissa

Webshop laten ontwerpen

  • Vormgeving ( huisstijl, kleuren en afbeeldingen )
  • Basis instellingen ( Algemene voorwaarden, Privacybeleid, domeinnaam etc.)
  • Basisteksten (diensten, over mij etc.)
  • Het maken van product categorieën en losse items. 
  • Feedbackronde na de demonstratie van de website
  • Feedback toepassen en het online zetten van de website.
  • Handboek hoe je het beste de webshop kan gebruiken.
  • Na online zetten van de website 14 dagen de tijd om kostenloos de aanpassingen door te geven.