social media management

Ontdek de kracht van social media voor jouw onderneming! Met een strategische aanpak vergroot je niet alleen je online zichtbaarheid, maar bereik je ook een breder publiek en creëer je waardevolle interactie met je doelgroep. Maak gebruik van de mogelijkheden die social media biedt en laat jouw bedrijf groeien in de digitale wereld.

Boost je social media met mijn professioneel beheer! Neem nu contact op voor een grotere online impact.

Social media banner ByBRUIN
Contentstrategie

Voordat we samen aan de slag gaan met het beheren van jouw social media-accounts, starten we met het ontwikkelen van een doelgerichte contentstrategie. Door middel van een strategisch plan zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid effectief en consistent is. Met onze expertise op het gebied van social media-beheer leggen we een solide basis voor succes en helpen we jouw bedrijf te groeien.

Brandfotografie

We plannen een fotografie sessie van 1-2 uur in waarin ik jouw bedrijf ga onderscheiden van de concurrentie en je eigen unieke identiteit laten zien. Met oog voor detail en creatieve visie leggen we de essentie van jouw merk vast in beelden die een blijvende indruk achterlaten.

Fotobewerking en content schrijven

De volgende stap in het creatieve proces is het bewerken van de gemaakte foto's en het schrijven van een pakkende tekst die jouw onderneming perfect vertegenwoordigt. Met zorg en expertise geef ik de beelden de finishing touch, zodat ze tot leven komen en de gewenste boodschap overbrengen. Daarnaast zorg ik voor de juiste hashtags, zodat jouw content de juiste doelgroep bereikt en jouw bedrijf opvalt in de drukke wereld van social media.

Goedkeuring

Nadat de foto's zijn bewerkt en de pakkende tekst is geschreven, leggen we het resultaat ter goedkeuring voor aan jou. De tevredenheid staat bij mij voorop. Zodra de content is goedgekeurd, plan ik het strategisch in, zodat het op het juiste moment en op de juiste kanalen wordt gepubliceerd. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk consistent en effectief communiceert met jouw doelgroep, wat leidt tot een grotere betrokkenheid en groei van jouw online aanwezigheid.

Interactie

Als onderdeel van onze dienstverlening houden we nauwlettend de interactie op jouw social media kanalen in de gaten. We reageren snel en adequaat op opmerkingen, vragen en feedback van jouw volgers. Indien nodig, zullen we belangrijke zaken direct aan jou doorgeven, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt en indien gewenst persoonlijk kunt reageren. Op deze manier zorgen we voor een professionele en betrokken aanpak van jouw social media interactie.

voordelen

Geen stress

Laat de stress van het bedenken en plaatsen van social media content aan mij over, zodat jij je kunt concentreren op jouw onderneming. Ik neem graag de zorgen en de creativiteit uit handen en zorg voor consistente en boeiende posts die jouw merk tot leven brengen. Geniet van een zorgeloze en effectieve social media aanwezigheid, terwijl ik jouw contentstrategie beheer.

brand fotografie

Geef jouw social media een professionele uitstraling met de beste brandfotografie, speciaal voor ondernemers zoals jij. Ik zorg ervoor dat jouw merk en producten tot leven komen met hoogwaardige en aantrekkelijke beelden die jouw kwaliteit laten zien. Verhoog de betrokkenheid en maak een blijvende indruk op jouw doelgroep met de kracht van professionele brandfotografie in jouw social media management.

Geen personeel

Bespaar kosten en gedoe door geen personeel aan te nemen voor het onderhouden van jouw social media. Met mijn professionele social media beheerdiensten neem ik de verantwoordelijkheid uit handen en zorg ik voor een consistente en effectieve online aanwezigheid. Laat mij jouw social media strategie beheren, terwijl jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw onderneming.

Goede communicatie

Open communicatie, korte lijntjes. Ik sta altijd klaar om snel en duidelijk met je te communiceren. Jouw tevredenheid en succes zijn mijn prioriteit.

Social media pakketten Studio Marissa

Afname van bovenstaande pakketten is alleen mogelijk met een abonnement van 3, 6
of 12 maanden (13e maand krijg je er gratis bij!).
Maatwerk is bespreekbaar tegen aangepast tarief.