CONTACT OPNEMEN

Wil je jouw project tot leven brengen? Neem vandaag nog contact op met Studio Marissa! Ik sta klaar om samen met jou aan de slag te gaan en jouw visie werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om brandfotografie, social media management of webontwikkeling, ik bied professionele diensten en een persoonlijke aanpak. Laat mij weten wat je nodig hebt en ik help je graag verder.

Bereik ons via het contactformulier of mail naar info@studiomarissa.nl. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken!

Studio Marissa

Contactformulier

  Social media managementWebsiteWebshopPromotiemiddelenAnders

  reviews

  Brandfotografie door Studio Marissa

  Marissa doet voor ons het socialmedia beheer, ze maakt de (menu)kaarten en heeft onze website een upgrade gegeven. Erg fijne samenwerking, mooie kwaliteit foto's en komt haar afspraken na. Ook geeft ze goed advies als iets beter/anders kan. Zeker een aanrader!

  Chantal Gaasbeek

  Eigenaresse Grandcafé Karakter

  Marissa heeft mijn wensen omgezet in een mooie webshop. Alles is bespreekbaar. Ze reageert snel op vragen en als je een probleempje hebt lost zij dit vakkundig op. Marissa is enthousiast, behulpzaam en professioneel.

  Karin van Beek

  Eigenaresse De Gouden Driehoek

  Webshop De Gouden Driehoek gemaakt door Studio Marissa
  Banner drukwerk van Studio Marissa

  Door Marissa heb ik mijn website laten ontwerpen. Later ook nog folders, cadeaubonnen en meer. Vanaf het eerste gesprek waarbij ik al mijn wensen kenbaar kon maken t/m de eindafronding heb ik als zeer prettig ervaren. Ook nu kan ik nog steeds een beroep op haar doen. Meestal is mijn vraag na een dag beantwoord en het vraagstuk opgelost. Ik wens haar heel veel succes met haar mooie bedrijf.

  Coby Rijkhoff

  Eigenaresse By de Tuinkamer