Eigenaresse Studio Marissa

OVER MARISSA

Mijn naam is Marissa en mijn doel is om te zorgen dat bedrijven online beter zichtbaar worden. Een goede website en bijbehorende social media zijn essentieel om jouw doelgroep ook daadwerkelijk jouw bedrijf te laten vinden.

Studio Marissa is een flexibel bedrijf dat gericht is op
bedrijven die hun weg nog niet gevonden hebben in de online wereld. Als mijn klant wil je graag korte lijntjes met mij en voer ik opdrachten snel uit.

Klantencontact is belangrijk voor de binding met het bedrijf. Zo kan ik meedenken met jouw doelen en jouw visie en daar een op maat gemaakt plan voor maken.

MIJN MISSIE

Mijn missie is om ondernemers een krachtige boost te geven op het gebied van online aanwezigheid.
Ik geloof in de transformatieve kracht van digitale strategieën en ben vastbesloten om jou te helpen je online doelen te bereiken. Met mijn expertise en persoonlijke begeleiding zul je in staat zijn om je merk te laten groeien, je zichtbaarheid te vergroten en succesvolle online resultaten te behalen. Samen gaan we de uitdaging aan en geef ik jou de tools en kennis om te excelleren in de digitale wereld.

Studio Marissa Over Marissa

"Jouw Groei als Ondernemer:
Samen Bouwen aan Jouw Online Succes"

Ik hou van korte lijntjes en goede service. Daarbij denk ik mee in jouw vakgebied en maak ik persoonlijk op maat gemaakt plan, zodat we jouw onderneming tot een hoger level kunnen brengen.

Brandfotografie bij Studio Marissa

Brandfotografie

Socialmedia beheer bij Studio Marissa

Social media management

Webontwerp bij Studio Marissa

Website / webshop

Promotiemateriaal bij Studio Marissa

Promotiemateriaal

"Geef jouw Bedrijf een Online Boost en Bereik Nieuwe Hoogten. Neem Vandaag Nog Contact Op!"

Ik neem zo spoedig contact met je op om te brainstormen over de plannen.