website

Geef jouw onderneming een professionele uitstraling met een op maat gemaakte website. Ik help je graag bij het creëren van een professionele online aanwezigheid die indruk maakt op jouw doelgroep. Met oog voor design, gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit, zorg ik ervoor dat jouw website jouw merkwaarden en expertise weerspiegelt. Samen bouwen we aan een website die jouw onderneming naar nieuwe hoogten brengt. Neem vandaag nog contact op en laat jouw professionele website realiteit worden.

Banner website van Studio Marissa

voordelen

Geen stress

Snel en moeiteloos items toevoegen aan jouw webshop. Maak gebruik van mijn eenvoudige systeem en breid je assortiment gemakkelijk uit. Bespaar tijd en geniet van stressvrij itembeheer.

Focus op je passie

Laat mij de zorgen van het maken van een website uit handen nemen, zodat jij je kunt richten op het uitvoeren van jouw passie. Met mijn professionele webdesign diensten zorg ik ervoor dat jouw website perfect aansluit bij jouw visie en doelstellingen. Geniet van gemoedsrust, terwijl ik een prachtige en functionele website voor jouw onderneming creëer.

Geen personeel

Geen personeel nodig! Laat mij jouw website bouwen zonder gedoe en extra kosten. Concentreer je op jouw bedrijf, terwijl ik de technische kant verzorg. Neem vandaag nog contact op en bespaar tijd, geld en resources.

Goede communicatie

Open communicatie, korte lijntjes. Ik sta altijd klaar om snel en duidelijk met je te communiceren. Jouw tevredenheid en succes zijn mijn prioriteit.

Website laten ontwerpen

  • Website in WordPress
  • Vormgeving ( huisstijl, kleuren en afbeeldingen )
  • Basis instellingen ( Algemene voorwaarden, Privacybeleid, domeinnaam etc.)
  • Basisteksten (diensten, over mij etc.)
  • Feedbackronde na de demonstratie van de website
  • Feedback toepassen en het online zetten van de website.
  • Na online zetten van de website 14 dagen de tijd om kostenloos de aanpassingen door te geven.